• Bezoek ons op LinkedIn
  • Volg ons op Twitter!
  • Meld je aan op onze RSS Feed

MVO Diensten


Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) begint bij u als ondernemer.

Stelt u zich persoonlijk de vraag waar en hoe wij wereldwijd met het energie vraagstuk naar toe gaan? Dit bewustwording proces gaat ons allemaal aan.

MVO LED Solutions ondersteunt u in dit proces.

Wij geven advies op het gebied van energiezuinige (LED) verlichting. Het toepassen van deze verlichting en waar deze het beste tot zijn recht komt. Ook kijken wij of er met weinig aanpassingen en investeringen een meer duurzame werkomgeving kan worden gerealiseerd.

Soms is dit te realiseren door eenvoudig de verfkwast te hand te nemen.

MVO LED Solutions heeft diverse leveranciers welke specifieke of een compleet assortiment energiezuinige (LED) verlichting produceren. Tevens hebben wij mogelijkheden om op maat en in kleine series OEM producten te leveren. Of het nu gaat om retail, kantoren, industrie, tereinen en lichtreclame.

Er zijn aanzienelijke besparingen te realiseren indien men kiest voor energiezuinige LED-verlichting. Met de onder druk staande energieprijzen is het voor iedereen belangrijk om de kosten hiervan serieus te bewaken.

Investeren / overschakeling naar energiezuinige LED-verlichting voor uw bedrijf of organisatie kan tegenwoordig in uw facilitair budget niet meer ontbreken. MVO LED Solutions adviseert en geeft ook aan wat een acceptabel R.O.I. is om deze investeringen te plannen.

Het 1 op 1 vervangen van conventionele verlichting of het toepassen van alleen maar retrofit LED lampen volstaat niet volledig. Wij kijken naar het totaal plaatje, veiligheid duurzaam en gezondheid binnen uw organisatie zal voorop staan indien u overweegt om deze investeringen te doen. MVO LED Solutions ondersteund u ook praktisch, indien u niet beschikt over een eigen Technische Dienst of huisinstallateur. Wij hebben diverse partijen die samen met MVO LED Solutions deze praktische zaken voor u kunnen regelen.

Het voeren van projectmanagement is tevens onderdeel van onze diensten.
Contactgegevens